Sposób przygotowania

Rybę pokroić na mniejsze kawałki i usmażyć na patelni. Masło roztopić. Mąkę wymieszać z mlekiem, dodać curry, sok z cytryny, cukier oraz sól. Przelać do roztopionego masła, wymieszać i podgrzewać do momentu aż sos zgęstnieje. Sosem polać rybę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna taka rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię dorsza,ma takie smaczne białe mięsko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    po prostu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !