Sposób przygotowania

Warzywa oczyścić, opłukać, grubo pokroić na kawałki i włożyć do gamka. Umyte mięso podzielić na kawałki, wraz z boczkiem włożyć do warzyw. Dodać przyprawy, sól czosnkową, podlać rosołem i dusić pod przykryciem na małym ogniu, aż mięso i boczek będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso podawać wraz z jarzynami i kawałkami boczku.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    taki dobrze uduszony mostek to jest coś
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mostek duszony to poważna rzecz
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mostek jest dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !