Sposób przygotowania

Udka lub podudzia posypuję przyprawą do żeberek Prymat, kucharkiem i ziołami prowansalskimi. Smażę na margarynie. Gdy się zarumienią podlewam wodą i duszę pod przykryciem. Kiedy mięso jest miękkie wyjmuję je i zaciągam sos wodą z mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też często wykorzystuje przyprawy niezgodnie z sugestiami na opakowaniach i czasami wychodzą fajne kompozycje smakowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mi się podoba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !