Sposób przygotowania

Chrzan zetrzeć i udusić na 1 łyżce roztopionego masła wymieszanego ze śmietaną. Ziemniaki ugotować i zetrzeć na tarce, osolić i wyrobić z jajkami. Mięso pokroić na kawałki. I posmarować uduszonym chrzanem, przykryć masą z ziemniaków, posypać rozgniecionymi sucharkami, masełko roztopić, polać na przygotowanej potrawie i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakuje super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe czy dobre jest takie mi?sko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !