Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mięso gotowane przekładane

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso gotowane
2 kg
chrzan
kawałek
Sklep Prymat
śmietana
1 szkl
masło
2 łyżki
ziemniaki
8 szt
jaja
3
sól
Sklep Prymat
sucharki
4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso gotowane przekładane

Chrzan zetrzeć i udusić na 1 łyżce roztopionego masła wymieszanego ze śmietaną. Ziemniaki ugotować i zetrzeć na tarce, osolić i wyrobić z jajkami. Mięso pokroić na kawałki. I posmarować uduszonym chrzanem, przykryć masą z ziemniaków, posypać rozgniecionymi sucharkami, masełko roztopić, polać na przygotowanej potrawie i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 29.07.2013 15:40
fajna potrawa
RenataZ-et 14.12.2012 23:06
fajne:)
Ewelina47 31.01.2012 11:09
ciekawe czy dobre jest takie mi?sko
Anna138 17.01.2012 23:43
świetne
mirosława4 19.12.2011 17:24
ciekawy przepis
Monika193
Monika193 17.12.2011 16:27
smakuje super
Wafelek2601 08.12.2011 11:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak