Sposób przygotowania

piersz rozbijamy na kotlety, przyprawiamy
brzoskwinie kroimy w kostke nakladamy na mieso, zawijamy
smarzymy na patelni do zlotego koloru, 5 minut dusimy pod przykryciem,
mozna tez wykonac tradycyjna panierke wowczas tylko smarzymy na malym ogniu

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Mogę prosić o tytuł książki. którą przepisujesz?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    hmmm musze wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pilnuj swojego nosa, babsztylu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !