Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki przekroić na pół i ugotować w osolonej wodzie z masłem. Ugotowane ziemniaki odcedzić do garnka. Ziemniaki ostudzić i zrobić puree. Kaszę ugotować i zmieszać razem z ziemniakami. Dodać wywar z ziemniaków i zapiec w piekarniku. Podawać polane śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    proste a smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takich nie jadłam,ale chętnie bym skosztowała:)lubię nowości:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie tak jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !