Sposób przygotowania

Fileta rozbić na prostokąt. Mięso oprószyć przyprawami i odstawić na 1 godz. Figi i morele drobno pokroić. Owoce ułożyć na mięsie w dwóch rzędach. Mięso zrolować. Oprószyć przyprawami, zawinąć w folię aluminiową i dać do bulionu. Gotować ok. 40 min. Mięso należy kroić jak będzie zimne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne są te roladki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !