Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Oczyszczoną i dokładnie umytą kaczkę nacieramy w środku solą, majerankiem i odrobiną pieprzu. Wkładamy 2 obrane mandarynki oraz obrane, pozbawione gniazd nasiennych i pokrojone w ćwiartki jabłka.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie piekłem jeszcze kaczki w całości. Za mało domowników aby całą zjeść na raz. Zawsze najpierw porcjuje a potem piersi, udka i skrzydełka, a z korpusu wywar.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Fajna propozycja...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wykwintne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przedsmak świąt u Ciebie,,,,
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pyszna klasyka odświeżona mandarynką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !