Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obieramy ze skorupek trzemy na tarce o małych oczkach. Oczywiście możemy je np rozgnieść widelcem, ja jednak lubię konsystencję tej pasty właśnie po starciu na tarce :) Szczypiorek siekamy. Ser ścieramy na tarce. Do startych jajek dodajemy szczypiorek, ser żółty, a także majonez, masło i musztardę. Mieszamy wszystko razem, następnie doprawiamy solą i pieprzem. Zjadamy ze świeżym chlebem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Smaczne śniadanko gwarantowane!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja takie pasty to zjadam chetnie....
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do pieczywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię takie śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !