Sposób przygotowania

Nogi wieprzowe i golonko dobrze oczyścić i ugotować z dodatkiem jarzyn do miękkości.Dodając ziele,liść laurowy,sól i pieprz.Mięso wystudzić,obrać,pokroić.Wywar przelać przez sitko.Do miski dajemy pokrojone mięso jarzynę i zalewamy wywarem.Gdy galareta się zetnie przekładamy na talerz,dekorujemy według uznania.PYSZNOŚCI!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariolamd

    do tego dużo octu i mmmm...niebo w gębie
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna galaretka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    wol? galaretk? z kurczaka-ale Twoja wygl?da ?adnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię taką galaretę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo dawno nie robiłam, a szkoda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności zrobiłaś.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna galareta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super Ci wyszła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !