Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z wysokich, prostokątnych, bułek odcinamy \"kapelusze\", wydrążamy środek. Spód oraz boki bułki wykładamy drobno pokrojoną kiełbasą jałowcową,


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale mam sma na takie jajko....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Śliczne i apetyczne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujące
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo pomysłowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super! na bank to zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a szczypior skąd masz? :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Szczypiorek z mego parapetu, ale niestety już się kończy i nie wiem czy nowy zdąży urosnąć zanim ten zużyję...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo mi się podoba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !