Sposób przygotowania

Wcześniej umytą kość wkładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu. Następnie do tego dodajemy kaszę jęczmienną i pokrojone: marchęw, natkę pietruszki i pietruszkę. Po kilku minutach dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i gotujemy aż będą miękkie. Doprawiamy do smaku: solą, pieprzem i przyprawą do zup w płynie.. Podając zupę już w talerzu posypujemy dodatkowo natką pietruszki. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedys nie lubiłem, teraz sie to zmieniło
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedys nie lubiłem, teraz sie to zmieniło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !