Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Chleb tostowy z boczkiem i cebulką

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy
400 gram
cebula biała
1 szt.
masło
3 łyżki
boczek wędzony
10 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb tostowy z boczkiem i cebulką

Na patelni rozgrzać masło, usmażyć boczek (można cały w plasterkach, albo pokrojony w drobną kostkę), dodać posiekaną drobno cebulkę. Na kawałku chleba tostowego kłaść usmażony boczek z cebulą, przykryć drugim kawałkiem chleba. Zapiekać w tosterze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 09.01.2012 20:42
smaczna kolacja
Wacław 12.12.2011 14:07
pyszne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak