Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kolorowa fasolka

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona
25 dag
Fasolka szparagowa żółta
25 dag
pomidor
1
kalafior
kawałek
orzech włoski
kilka
sok z cytryny
koperek
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa fasolka

Warzywa( fasolkę, kalafior) ugotować oddzielnie w naczyniach. Pomidory, orzechy, koperek pokroić. Ułożyć na talerz fasoli, posypać kalafiorem, pomidorem i orzechami. Skropić sokiem z cytryny, posypać solą i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak