Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa fasolka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 25 dag
Fasolka szparagowa żółta 25 dag
pomidor 1
kalafior kawałek
orzech włoski kilka
sok z cytryny
koperek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa fasolka

Warzywa( fasolkę, kalafior) ugotować oddzielnie w naczyniach. Pomidory, orzechy, koperek pokroić. Ułożyć na talerz fasoli, posypać kalafiorem, pomidorem i orzechami. Skropić sokiem z cytryny, posypać solą i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak