Sposób przygotowania

Do miski włożyć mięso. Posolić, popieprzyć, wbić jajko. Wszystko wymieszać na początek. Na margarynie podsmażyć drobno posiekaną cebulkę. Dodać do mięsnej masy. Wszystko dokładnie wyrobić na ciasto i przyprawić kucharkiem. Brać po trochu ciasta i wyrabiać w rękach małe kuleczki. Panierować w bułce tartej i piec na rozgrzanym tłuszczu. Sos przygotować jak podano na opakowaniu. Usmażone pulpety polać sosem i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    Pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam sos pieczarkowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !