Sposób przygotowania

Białą fasolę namoczyć na noc. Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Pomidory obrać ze skórki i pokroić na ćwiartki. Ziemniaki i fasolę zalać 6 szklankami wody, gotować 20 min. Po tym czasie dodać opłukany ryż oraz pomidory doprawić przyprawą KUCHAREK i gotować następne 20 min. Zmiażdżony czosnek utrzeć z masłem oraz ziołami prowan¬salskimi i włożyć do wazy. Ser wrzucić do gorącej zupy, przyprawić zupę do smaku, wymieszać, wlać do wazy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    apetyczna wygląda ta zupa
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    apetycznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna fasolówka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    fajny i prosty przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    fajny i prosty przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    pychotka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ulubiona zupa mega męża
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    superowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krista

    Wyglada apetycznie, chociaz sama wole bardziej zageszczone /zawiesiste/ :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !