Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W łopatce robimy dziurę, tak, aby nie przeciąć ścianek. Ja to robię wąski nożem.
Marynujemy w Kucharku i czosnku przez min. 40 minut.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    warte spróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobre połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    mięsko... chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !