Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć. Posmarować musztardą i zwinąć w rulonik, spiąć wykałaczką. Śledzie ułożyć w słoiku i zalać oliwą z oliwek. Przechowywać w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Z musztardą ich jeszcze nie jadłam, ale wypróbuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !