Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso nacieramy przyprawami. Na każdym kotlecie układamy po kilka listków młodego szpinaku...


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie przyrumienione, smakowite mięsko.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    smakowicie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie rozbijasz tego mięsa??
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    moje klimaty
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super połączenie ,pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyglądają bardzo apetycznie. Ładnie opisany i udokumentowany przepis. Teraz każdy może zrobić takie pyszności :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    super zdjęcia, pycha-taki indyczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Fajnie pokazane jak zrobić i efekt końcowy, bomba!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !