Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta rybna z ogórkiem kiszonym

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela
1 sztuka
majonez tradycyjny
3 łyżki
ogórki kiszone
4 sztuki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
jajko ugotowane na twardo
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z ogórkiem kiszonym

makrelę obieramy z ości. Ogórki, cebulę i jajka kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z rybą i pozostałymi składnikami.
Podajemy ze świeżym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 05.02.2012 10:37
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak