Sposób przygotowania

Dorsza pokroić w kawałki, oprószyć kucharkiem, pieprzem i odstawić na 2 godz. Ziemniaki obrać pokroić w talarki i połowę włożyć do naczynia żaroodpornego. Posypać natką pietruszki, rozmarynem i dać przygotowaną rybkę a na nią pozostałe ziemniaki. Oliwę zmieszać z sokiem pomidorowym i posiekanym czosnkiem, polać tym przygotowaną zapiekankę. Piec ok. 40 min w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje taka zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna taka rybka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    z pewnością smaczna, takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !