Sposób przygotowania

schab dzielimy na kawałki rozbijamy i nacieramy przyprawami. Kapustę gotujemy drobno szatkujemy , cebulę smażyma na maśle i mielimy wraz z kapustą nadziewamy nią schab i zwijamy w roladki . PIeczemy lub gotujemy do miękkości. Podajemy z soem pomidorowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dlaczego na zdjeciu są surowe roladki bez sosu pomidorowego? Dlaczego najpierw kapustę gotujemy, dopiero następnie ją drobno siekamy i jeszcze mielimy?
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !