Sposób przygotowania

Schab pokroić na kotlety. Każdy z nich rozbić tłuczkiem kuchennym, oprószyć solą i pieprzem. Na plastrach schabu układać ser żółty, szynkę, ćwiartkę ogórka konserwowego i pasek papryki. Zawijać roladki i spinać je wykałaczką. Roladki panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Następnie przełożyć je do naczynia żaroodpornego i zapiekać przez około 20 minut w temperaturze 200 stopni. Roladki można podawać z ziemniakami i surówką lub pieczarkami duszonymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszności :) Pięknie wyglądają aż chce się jeść :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    piękne rzeczywiście ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie pyszne jedzonko!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !