Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Karkówkę kroimy w plastry grubości 1 cm. Lekko rozbijamy palcami i nacieramy z dwóch stron solą i pieprzem.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Kolejny ciekawy przepis, który bez żadnych problemów wykorzystam w swojej kuchni. A smak.... Już nie mogę się doczekać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię taką karkóweczkę :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż mi ślinka cieknie. Prosty przepis, a jaki efekt końcowy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super , musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !