Sposób przygotowania

Bułki pokroić na kromki. Zalać winem i odstawić na 15 min. Jajka ubić. Kromki obtaczać w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe jak to smakuje z tym winem,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !