Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kawałki mięsa gulaszowego pokroić na drobniejsze kawałki, przełożyć do miski, dodać ostrą paprykę, marynatę czosnkową, oliwę, dokładnie wymieszać i wstawić na 40 minut do lodówki. Następnie podsmażyć mięso na złoto, podlać wrzącą wodą i dusić 20 minut aż zrobi się sos.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyda mi się przepis na niedzielę :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja taki gulasz lubię z chlebkiem...
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jeśli tak smakuje, jak wygląda to musi być pyszny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie pomysły na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Pyszny, wystarczy tylko trochę kaszy i jakaś suróweczka i czuję się jak w niebie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    bardzo apetyczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !