Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obrać, pokroić i podsmażyć na maśle. Dodać pokrojone filety, doprawić solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Następnie dodać pokrojoną w paski zieloną paprykę, przyprawę KUCHAREK, słodką paprykę, tymianek, wino i trochę wody. Dusić na wolnym ogniu 15 min. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko lub białym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Fajny ten przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    uwielbiam ryby
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    też uwielbiam ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    To ja dołączam się do innych- uwielbiam ryby .
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to ja się nie wyłamię i też oświadczam że uwielbiam ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Brawo- świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !