Sposób przygotowania

Odgotowane wcześniej grzyby podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Dodać pokrojoną w talarki cebulę, wodę i dusić pod przykryciem. Śmietanę rozbić z mąką tak aby nie było grudek. Gdy cebula zmięknie wlać śmietanę. Dodać kostkę grzybową, koperek, sól oraz pieprz do smaku i zagotować. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada sie smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Mniaaam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Mniaaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    palce lizać :)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tez tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !