Sposób przygotowania

Plastry szynki smarujemy serkiem wymieszanym z posiekanym koperkiem- zawijamy w roladki i kroimy ukośnie na połówki- układamy na półmisku.
Mieszamy jogurt, majonez, chrzan i musztardę- przyprawiamy do smaku i powstałym sosem polewamy roladki.
Całość posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chyba się skuszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    genialne
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ostatnio cierpi na roladkową manię. Takich nie robiłam jeszcze :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jaka smaczna kolacja,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudownie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    muszą być pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszne roladki - polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !