Sposób przygotowania

Fasolkę szparagowa umyc i ugotowac w osolonej wodzie .Wystudzic.Rzodkiewki umyc i zetrzec na tarce .kIEŁKI UMYC .sER BIAŁY POKRUSZYC .wSZYSTKIE SKŁADNIKI SAŁATKI WYMIESZAC ZE SOBĄ I POLAC NASTEPNIE OLIWĄ ORZA PRZYPRAWIC .uDEKOROWAC GAŁĄZKAMI OREGANO.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej wersji nie jadłam,ciekawe połączenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezły miks
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też robię miksy z tego co pod ręką i często jestem mile zaskoczona smakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Interesujące połączenie- muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !