Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Oczyszczone i umyte filety z kurczaka kroję w taki sposób, by powstała w nich kieszonka, tzn nie nacinam do brzegów. Obsypuję każdy z wierzchu solą.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Wygląda pysznie i na pewno też tak smakuje!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    moje kubki smakowe oszalały :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    moje kubki smakowe oszalały :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    bardzo apetyczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    wspaniałe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pyszne!;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wygląda bardzo apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pyszna propozycja :) z pesto musi być pyszna taka pierś :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wykombinowane, ale nie przekombinowane
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    to musi być bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię tak przyrządzona pierś :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !