Sposób przygotowania

Szczupaka przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Nacieramy rozgniecionym czosnkiem. Odstawiamy do lodówki na 2-3 godz. Następnie obtaczamy rybę w mące i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    A przede wszystkim zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    należy jeść dużo ryb
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    jak ja już dawno nie jadłam szczupaka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    może to nie wygląda na szczupaka:) ale to naprawdę szczupak, kto kiedyś spróbował to wie, jakie to dobre mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ja nie lubie bawic sie osciami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny szczupak i z buraczkami....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !