Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

karkówkę kroimy w plastry, oliwę łączymy z przyprawami i ziołami, karkówkę obtaczamy w marynacie i zostawiamy w niej na godzinę
następnie układamy plastry w naczyniu żaroodpornym, układamy na nich cebulę pokrojoną w półplastry i czosnek i pieczemy około 45 minut w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni

Komentarze

  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja przeważnie duszę karkówkę - tak mi wygodniej
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ja też częśto duszę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zawsze duszę,musze spróbować kiedyś tej wersji
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Na karkówkę zawsze się skuszę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !