Sposób przygotowania

Migdały musimy sparzyć i zdjąć z nich skórkę. Następnie mielimy je w mikserze lub ucieramy dodając kilka kropli wody. Mleko zagotowujemy i dodajemy do niego cukier, sól, cynamon i migdały. Wszystko razem mieszamy i gotujemy jeszcze przez 10 minut. Podajemy z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Pycha! A do ryżu zapiekanego z jabłkami sosik też byłby wspaniały:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne i proste
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Napewno smaczny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    z migdałami może być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    łał to będzie smaczne,,do księgi
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczne,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pyszniutkie mmniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś pysznego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super kremik
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne śniadanko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !