Sposób przygotowania

Do gotującej wody dodajemy kostkę rosołową. Gotowy wywar zagęszczamy mąką. Koperek myjemy i drobno siekamy. Koperek wrzucamy do zupy. Dodajemy śmietanę. Solimy do smaku. Ryż gotujemy osobno. Gotową zupę i ryż dajemy do talerzy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy nie jadłam zupy koperkowej, ciekawa jestem jak smakuje
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    jest przepyszna,polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo lubię koperkową, robię ja z kluseczkami, z ryżem jeszcze nie jadłam może wypróbuje kiedyś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !