Sposób przygotowania

Mąkę wsypujemy na stolnicę robiąc kopczyk. W środek wbijamy jajko. Doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy pokrojoną na mniejsze kawałki margarynę. Wyrabiamy ciasto do momentu osiągnięcia jednolitej konsystencji. Wstawiamy na 30 minut do lodówki. Ciasto rozwałkowujemy i wykładamy nim malutkie foremki. Nakłuwamy widelcem i zapiekamy w 190 C około 15-20 minut. Ogórek, kapary ( zostawiamy kilka do dekoracji),oliwki kroimy w kosteczkę. Filet z pstrąga rozdrabniamy widelcem. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy solą, pieprzem i kompozycją ziół oraz dodajemy majonez. Tartaletki po upieczeniu odstawiamy do ostygnięcia. Po czym napełniamy farszem. Jeszcze raz delikatnie posypujemy kompozycją ziół Fit up i na górę każdej tartaletki dajemy kapary.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda smakowicie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    pomyslowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super przekąska! Pięknie wygląda i na pewno jest bardzo smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    fantastyczne bardzo mi się podobają :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !