Sposób przygotowania

Fasolkę umyć,odciąć końcówki.W garnku zagotować wodę,po zagotowaniu dodać sól wg.uznania do wrzącej wody włożyć fasolkę gotować około 15-20 minut.W tym czasie rozgrzać patelnię,wsypać bułkę tartą i prażyć cały czas mieszając aż bułka nabierze złotego koloru.Fasolkę odeadzić i przełożyć na talerz.Do uprażonej bułki tartej dodać masło,gdy masło się roztopi i zacznie się lekko pienić wsypać starty parmezan zamieszać i polać fasolkę.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    prosto i smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z parmezanem nie robiłam, ale wypróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    z tym parmezanem to świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam fasolkę szparagową ale z parmezanem jeszcze nie próbowałam - popieram super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna,nie tylko na kolację !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam fasolkę - rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    w takiej wersji jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    może byc dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie przepadam za fasola szparagowa, ale ten przepis brzmi zachęcająco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy dodatek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fasolkę z parmezanem warto spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    CIEKAWIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    sera jeszcze do fasolki nie dodawałam - muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    zapewnie super smakuje
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetycznie wygląda
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszności,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    często robię, uwielbiam fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !