Sposób przygotowania

Czerstwą bułkę namoczyć w mleku, a gdy zmięknie wycisnąć z niej mleko. Do mielonego mięsa dodajemy bułkę, bułkę tartą, jajko i przyprawę. Wygniatamy i formujemy kulki. Smażymy na oleju do uzyskania złotego koloru.
Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :) smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ładnie wypieczone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !