Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do głębokiego naczynia wbić jajka, wsypać cukier waniliowy, cukier kryształ i zmiksować. Następnie wlać mleko i wodę mineralną, dodać sól, przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, oczyszczone maliny i delikatnie wymieszać


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowy dodatek te maliny. Świetnie wzbogaca smak racuchów. Dla tego zachowują swój kształt w placku
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    *Do tego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    jutro na kolację będą racuchy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na smaczne racuchy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !