Sposób przygotowania

Rybę umyć i osuszyć. Skropić sokiem z jednej cytryny i posypać majerankiem, solą oraz pieprzem. Odstawić na ok. 90 min. do lodówki. Cytryny pokroić na cienkie plasterki. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i ułożyć warstwę cytryn, następnie położyć rybę i ponownie ułozyć warstwę cytryn. Piec w piekarniku w temp. 220 stopni przez ok. 20 - 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    aż 3 cytryny,nie będzie za kwaśne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !