Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Amur po krymsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
600 g
żółtko jajek
2 szt
natka pietruszki
posiekana
wywar warzywny
1 szkl
śmietana
1/2 szkl
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
Kolendra cała Prymat
do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat
do smaku
Sklep Prymat
ser żółty
50 (twardy)

Przepis i sposób przygotowania na: Amur po krymsku

Rybę oczyścić ,wypatroszyć,opłukać,pokroić na części, ,zalać wywarem,dodać przyprawy,ugotować na wolnym ogniu,śmietanę zmieszać z żółtkami ,posiekaną natką pietruszki i przyprawami,zalać rybę,posypać startym serem i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak