Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jajka obieramy ze skorupek, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy opłukany i drobno pokrojony szczypiorek.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż zrobiłam się głodna.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszna! na pewno by mi smakowała:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubiętakie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejna rzecz do zrobienia - pasta jajeczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !