Sposób przygotowania

Cwiartki z kurczaka musimy opłukać pod wodą, mięsko znajdujące się na nich oddzielamy od kości. Następnie kroimy je w kostkę. Tak pokrojone mięso na talerzu obsypujemy wymienionymi przyprawami , obtaczamy w nich i odstawiamy na 45 minut. Następnie na rozgrzanym tłuszczu smazymy na patelni, mieszając.

Podawać do ziemniaczków itp.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ojej az slinka leci na widok, tez czesto robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kurczak na ostro jest OK
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha mięso
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetnie przyrządzone mięsko, uwielbiam na ostro :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    na ostro tez dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobre a jeszcze lepsze z ryżem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    cos co ja osobiscie lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !