Sposób przygotowania

Kiełbase i boczek kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na patelni. Wlewamy puszkę pomidorów bez skórki w zalewie, pomidory rozdrabniamy widelcem, doprawiamy przyprawą Smak Lata, bazylią i oregano i dusimy chwilkę. Wsypujemy 2 puszki białej fasoli oraz pieczarki pokrojone w plastry, dodajemy keczup, 1 łyżeczkę cukru i dusimy około 5 minut. Nie możemy rozgotować fasoli, a jednocześnie sos musi zgęstnieć. Przekładamy do miseczek i dekorujemy zielona pietruszką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    naprawde wygląda bardzo ładnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    z checia spróbuje ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienicie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda pięknie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczna:) ale mam ochotę teraz:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !