Sposób przygotowania

Ogórki obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i wrzucamy do gotującego sie bulionu.
Gotujemy 15 min.
Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.
Miksujemy w blenderze na krem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    szkoda tylko , że już po swojskich ogórkach , pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    nam tez bardzo smakowała
  • -2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Smaczna może i jest ale żeby apetyczna, nie powiem,
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    de gustibus non est disputandum :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !