Sposób przygotowania

Wątróbki umyć, oczyścić. Porę pokroić na kawałki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w słupki. Na patelni rozgrzać dwie łyżki masła, wsypać pokrojone pory i paprykę, wymieszać i dusić pod przykryciem przez kilkanaście minut. Na drugiej patelni rozgrzać oliwę, dodać drobno pokrojony czosnek, oczyszczoną wątróbkę, podsmażyć. Następnie wątróbkę połączyć z papryką i porą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i posiekanym tymiankiem, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    kusząca propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    zdrowy pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !