Sposób przygotowania

Do miski przesiewamy make i proszek do pieczenia.
Dodajemy cukier, jajka oraz mleko.
Mieszamy wszystko na gładką masę.
Rozgrzewamy patelnię, wykładamy na nią małe porcje ciasta i smażymy z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam racuchy:) pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorlil

    moja rodzinka tez lubi :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    I u mnie tez kazdy lubi racuszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorlil

    bo racuszki zawsze pyszne są :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !