Sposób przygotowania

Żółtka roztrzepać w mleku, dodać mąkę, sól, cukier i proszek. Ubić pianę z białek i wymieszać z ciastem.

Kapustę pokroić na kawałki i ugotować, odcisną i zmielić. Cebule pokroić i usmażyć, wymieszać z kapustą i doprawić do smaku.

Naleśniki usmażyć i smarować je farszem. Zwijać w rulon, panierować w jajku i w bułce, odsmażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzycho2

    Też takie robię są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyglądają bardzo apetycznie! mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !