Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę kroimy drobno , wyciskamy zbędną wodę , kroimy grzyby w kosteczkę! Wkładamy na rozgrzany olej , podsmażamy , dodajemy w trakcie trochę soli i pieprzu dla smaku. Zdejmujemy farsz , czekamy aż lekko ostygnie!


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    z chęcią bym zjadła choć jednego
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealne z barszczykiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo...do barszczu chociaż jeden proszę...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !